Meny

Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor

Vi kan tilby nybygging, ombygging og servicearbeid på alt innen stål og metall i alle størrelser. Våre kunder kan få arbeidet og reparasjonsoppdrag utført av vårt mobile verksted på plassen.

TAS Sveis & Mek fremstår som et rasjonelt og moderne sveis og mekanisk verksted, egnet verksted for stål- og aluminiums arbeid, rør, m.m. Arbeidene utføres av høyt kvalifiserte fagfolk med lang erfaring innen sveis og mekanisk virksomhet. Dette gjenspeiler seg i høy standard og god kvalitet på våre produkter og tjenester. Vi designer og konstruerer mange av produktene selv, til en lav-kostnad.

VI ER SERTIFISERT IHT:NS-EN ISO 9606-1:2013

(SVEISESETIFIKATER), som betyr at vi kan lovlig sveise, reparere og produsere de fleste konstruksjoner og gi samsvarserklæringer på dette.

Vi har også de nødvendige BRANNSIKKERHETS-SERTIFIKATER som det stilles krav til i dag på de fleste anleggs- og byggeplasser.

Vi har alle typer oppdrag på vårt verksted, alt fra smijern til private kunder, til større prosjekter innen bygg og anleggsbransjen. Vi har også mobilt og marint sveiseverksted, slik at vi kan komme å utføre monteringer og reperasjoner på plassen, også i skjærgården.